سپاه: دو نفتکش متخلف در تنگه هرمز هدف قرار گرفتند پلیس: زائران بازگشت از اربعین را به روزهای پایانی موکول نکنند قالیباف: آمریکا تاوان می‌دهد قائم‌پناه: برای همه استان‌ها الگوی مشخص مصرف آب و انرژی تعیین می‌شود بقائی خطاب به گوترش: چرا از نام بردن دو عامل اصلی نسل‌کشی و جنایات جنگی خودداری می‌کنید؟ انهدام یک فروند پهپاد در بندر امام خمینی دومین سوءقصد به ماموران فراجا در ایرانشهر/ یک پلیس شهید شد بروجردی: ممکن است اسرائیل به جنگ با ایران ورود کند نماینده مجلس: فتنه تعطیلی مجلس با هوشیاری ملت خنثی شد تسلیت عراقچی به خانواده‌های قربانیان زلزله ژاپن تکذیب حمله آمریکا به بندر عباس جزئیات حمله موشکی بامداد امروز آمریکا به شهرستان بوشهر جزئیات حمله به یک کشتی باربری در محدوده خزر شهر فریدون‌کنار فرمانده کل ارتش: تا آخرین نفس از خاک پاک ایران و استقلال کشور، دفاع خواهیم کرد سپاه: کشته شدن عامل تروریستی وابسته به گروه‌های تجزیه طلب در بوکان

مهم‌ترین آسیب الحاق ایران به «CFT» و «پالرمو» چیست؟

یک عضو کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس شورای اسلامی مهم‌ترین آسیب الحاق ایران به کنوانسیون‌های پالرمو و CFT را تشریح کرد.
تاریخ انتشار: ۱۱:۲۷ - ۱۲ اسفند ۱۳۹۷ - 2019 March 03
کد خبر: ۵۸۶۶
به گزارش راهبرد معاصر ، سیدحسین نقوی‌حسینی عضو کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس شورای اسلامی با اشاره بررسی الحاق ایران به کنوانسیون‌‌های CFT و پالرمو در مجمع تشخیص مصلحت نظام، گفت: به‌طور قطع، اعضای مجمع تشخیص مصلحت نظام در بررسی این دو لایحه جوانب، آسیب‌ها و مصلحت کشور را در نظر می‌گیرند و اسیر جناح‌بازی‌ها  و سیاسی‌کاری‌ها نمی‌شوند.


وی با تأکید بر اینکه الحاق ایران به کنوانسیون‌های CFT و پالرمو آسیب‌های متعددی دارد، اظهار داشت: با توجه به بررسی‌های کارشناسی صورت‌گرفته به‌روی این دو لایحه، مشخص شده که ضررها و آسیب‌های الحاق ایران به کنوانسیون‌های پالرمو و CFT بیش از منافع آن است، شاید بتوان گفت که الحاق به این دو لایحه اصلاً منافعی برای کشور ندارد.

عضو کمیسیون امنیت ملی مجلس، مهم‌ترین آسیب الحاق ایران به کنوانسیون‌های CFT و پالرمو را ناتوانی کشور در دور زدن تحریم‌‌ها و عبور از حلقه سخت تحریم‌ها دانست و گفت: در صورت الحاق ایران به کنوانسیون‌های CFT و پالرمو، اگر بخواهیم تحریم‌‌ها را دور بزنیم، به‌راحتی ما را متهم به پولشویی می‌کنند.

 نقوی‌حسینی، یکی از تعاریف و مصادیق پولشویی را، مشخص نبودن ذی‌نفع یا ذی‌نفعان معاملات دانست و تأکید کرد: با توجه به تحریم‌هایی که همواره علیه کشور از سوی آمریکایی‌ها علیه ایران وجود داشته، بنابراین در صورت دور زدن تحریم‌ها، به‌دلیل اینکه کشور مقصد در برخی معاملات مشخص نیست، ما به جرم پولشویی متهم می‌شویم، بنابراین الحاق به این دو کنوانسیون برای کشور آسیب‌زاست.

عضو کمیسیون امنیت ملی مجلس در پایان خاطرنشان کرد: موافقان الحاق ایران به کنوانسیون‌های CFT و پالرمو نیز نظراتی دارند که قابل احترام است، اما باید در این زمینه به منافع ملی نیز توجه شود، ما باید در برابر آیندگان پاسخگو باشیم.

تسنیم

ارسال نظر
captcha
تحلیل های برگزیده
پرطرفدارترین اخبار